verdersss...
Door: Hanne
Blijf op de hoogte en volg Hanne
15 Mei 2008 | Frankrijk, Bordeaux
ben hier in bordeaux naar n geweldig opera-spektakel geweest met mijn roemeense vriendinnetjes en nog een paar leuke mense
ook benk een theater gaan zien in de buurt met de engelse vriendinnetjes en nog n hele boel erasmusmensen
zoals ja zeker ook valerio met alle gevolge van dien
k heb ook n geweldig speciaal moment met stage meej gemaakt
vrijdagssss zeg ik heel enthousiast fijnnn weekend teamgenootjess: ja dus niet werd er geroepen jij gaat mooi niet na huis hupp met ons meej naar n afscheidsfeest/pensioensfeest:
met andere woorde k werd meej gesleurd zonder eik opgemaakt of gepaste klere te hebbe noch n douche genome te hebbe
heerlijkkkee aaf is het geworde
lekker met mijn collegaatjes gedanst, ze beter lere kenne en n heel andere band gecreerd_
k heb echt de indruk gekrege dak erbij hoorde
wel t gevolg: n man (psychiater) zat serieus achter mij aan met as gevolg dat ik dat nu nog steed moet aanhore en dat iedereen van heel mijn stage plaats t verhaal kent en ja hoor daar wor ik meej geplaagd
en die man komt nog regelmatig de groep bezoeke zonder da hij dr iets te zoeke heeft
in alle geval het heeft voor lachsalvos gezorgd die aaf haha en mij heeft het enorm veel zweet gekost hahah
geweldig die aaf echt fijn om meej gemaakt te hebbe
n weekje geen bezoek gehad... vervolgens kwam kristof op bezoek
ben veeeeel gaan bezoeke met em
veeeel zon gehad
heerlijke tijd gehad super
zowel met dieeee lieveeee special one als met mn lievee roemeense vriendinnetjes en die engelse zotte dames
k ben 4 dage met nona, louise en steph naar bayonne, biarritz en de pyreneen getrokken
daar zijn we vanallerlei toeriste uitstapjes gaan doen...
lekker gegete en heerlijk van de zon genote en van de oceaan
natuurlijk kwam k as n kreeft trug thuis aan
heb n week enorm veel last van heimwee gehad
mijn eerste echteeeeeee serieuze aanval
geloof me k heb het geweteeee
heb enorm veel aan mijn roemeense schatten gehad
t zijn heeel speciale meisjes
waar k heel veel steun en vriendschap van krijg
zij krijge me echt aant lache
heb veel tijd met hun door gebracht
heb hun n heerlijke belgische maaltijd bezorgd as laatste avond
hebbe cadeautjes uitgewisseld en heb de laatste nacht bij hun geslapen
heb ook mijn belgische repas gehad op stage
wouwww: zo'n positieve reacties en die jongere hebbe gegete of hun leve dr vanaf hing
superrr ze ware allemaal keiii tevrede en hebbe me allemaal kei goed geholpe
ook de directeur en mijn team ware onder de indruk
ze begrep wel niet dak nog nooit leffe gedornke had
naja voor alles n eerste keer;)
nu ffjes over afgelopen weekend:
donderdagg: met pablo stiekem gaan party-en op n privee feest van n unief hier in de buurt;) lekker boeffies uitgehange
- afscheidsdineetje met louise en steph gehad: geweldige aaf
nouuu omt verhaal kort te houde
de kok/priveober;) kon t ni late om flirtacties uit te voere met as gevolg dak ipv de rekening zijn telnr gepresenteerd kreeg (hij had da toenk op t toilet zat onder mn deur geschove ma tuurlijk had k da ni gezien) de engelsen hadde t allemaal zien gebeure en hadde dus enorme slappe lach
een andere serveerster kwam me achterna met t briefje in dr hand en k dacht da ze me de rekening bracht haha
de engelse hebbe toen na hem gebeld omdak ni wilde en ja heb em die aaf nog trug gezien wat eik best gezellie was
leuke aaf geweest
heb t weekend blij louise gelogeerd
zaterdag gezellie ligge bakke in jardin public met picknickje en lieve erasmusmense
zaterdag kroegentocht gehad as afscheidsparty van de engelse
maandag hebk officieel afscheid genome van louise en steph
onze profs (ben en mark) stonde op ons te wachte maandag_
hele dag met hun op sjok geweest
lekkere wijntjes gedronke
enormmmm relaxt en super gezellieee
geod veel gelacheeee en natuurlijk restaurantje as avondactiviteit
dinsdag schoolbezoek en stagebezoek
beide super goed verlope
ze ware ops tage super enthousiast over me
ze hebbe me helemaal de hemel in gepreze en de jongere waren wild enthousiast me te zien en k kreeg er n staande ovatie door;)
da breekt nu es echt je hart gohh k was dr door gepakt
en achteraf ware ben en mark ook heeel tevrede en enthousiast
nog n hoop leukeeee complimentjes wat het altij leuk maakt
weer n leuke afsluiter van de dag gehad: wijntjes gedronke en restaurantje
voilaaa dusss ok in bels zijn ze op dehoogte van alles hier in frankrijk
ask nu mijn take ook nog es goed maak zalt wel lukke;)
dusss huppaaa hanneee schiet ma aan de gang
voilaaa updatessss
xxxxxxxxxxxxxxx vous me manquezzzz
16 Mei 2008 - 13:59
Debbie:
Nou,
ik wil precies ook een half jaartje naar Frankrijk...ge drinkt daar meer dan da ge iets nuttigs doet precies;:) hihi graptsje eh Hanne!!!
En Leffe?wa jong? gij?:-)
Hier in België gaat nog alles hetzelfde als ervoren...vvd normaal na neerpelt gaan om nog eens iets met z'n allen te drinken, maar er zijn ma 2 mensen (Sarah en ik) die kunnen, dus het wordt verzet naar een andere dag.
Hannetje, maakt er nog een plezante tijd van ginds en ik hoop dat ik niet meer te lang moet wachten om je nog eens te knuffelen;-)
Groetjes
Debbie
19 Mei 2008 - 15:04
Nele Pele:
hanne hanne hanne, 't wordt tijd dat je terug naar huis komt (en ik ook dat ik ga!) En dan kunnen we weer samen leuk beschaafde nederlands praten :)
Ben trots op je (en ook op mezelf beetje 8)) dat we het al zolang hebben kunnen uithouden! ;)
Tot gauw mevrouw van gemert!